Connecting Therapies

Köszönjük a segítségüket!
2018-10-09
Ünnepi nyitvatartás
2018-12-21
Mindent mutat

Connecting Therapies

A gyermekek fejlesztésében és rehabilitációjában az utóbbi évtizedekben robbanásszerűen sok új módszer és irányzat jelent meg, szakemberként pedig csak akkor lehet hatékonyan dolgozni, ha mindig naprakészek vagyunk az új információkkal.

A Connecting Therapies – Nemzetközi Konferencia a Régió Gyermekrehabilitációs és Fejlesztő Módszereiről célkitűzése, hogy közelebb hozza a társszakmákat egymáshoz, hogy a különböző területeken dolgozó szakemberek tudjanak egymásról és ismerjék egymás munkáját, hogy megfelelő módon tudjanak tanácsot adni a szülőknek az adott terápiák esetében.

Minden terápiás módszer és irányzat önmagában is fejlesztő hatású, viszont abban is biztosak vagyunk, hogy nem tud azonosképpen hatékony lenni minden gyereknél, így szakmai és etikai felelősségünk a legjobb tudásunk szerint, szükség esetén átirányítani a gyereket más kollégák és módszerek felé, hiszen a fő cél a személyre szabott, egyéniesített fejlesztés megtalálása. Ehhez viszont elengedhetetlen az, hogy folyamatos ismereteink legyenek a társszakmákban megjelent újdonságokról és lehetőségekről.

November 23-án és 24-én egy olyan innovatív rendezvényre várunk minden szakembert és tudásra szomjazó szülőt az Iparosotthonba, amelynek az a célja, hogy ismertesse és bemutassa Szatmár, Máramaros, Bihar, Szilágy és Kolozs megyében alkalmazott terápiás módszereket és irányzatokat a gyerekek fejlesztésében. Az érdeklődők a két nap során 12 módszer és irányzat újdonságairól hallhatnak majd részletesen elismert hazai és külföldi szakemberektől. Minden előadás után egy moderált szakmai kerekasztal-beszélgetésre is sor kerül.

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Részvételi szándékukat jelezzék a következő űrlap kitöltésével: https://goo.gl/forms/n0jWIasVD15K1gui2