Connecting Therapies

Dezvoltarea și testarea unor programe eficiente de screening și prevenție ROHU-250
2018-11-12
Program de sărbători
2018-12-21
Arată tot

Connecting Therapies

În ultimele decenii au apărut nenumărate metode și tendințe noi în domeniul abilitării și reabilitării copiilor, fapt pentru care noi, specialiștii, putem lucra eficient, doar dacă suntem la curent cu cele mai noi informații din domeniu.

Obiectivul principal al “Connecting Therapies – Conferința Internațională a Metodelor Regionale de Abilitare și Reabilitare a Copiilor” este de a apropia profesiile conexe, respectiv specialiștii care își exercită activitatea în domenii înrudite pentru ca, mai apoi, să poată oferi părinților sfaturi terapeutice adecvate pentru fiecare copil în parte.

Toate metodele și direcțiile terapeutice au, în sine, și efecte de abilitare, însă dacă știm că nu toate funcționează cu aceeași eficiență la fiecare copil, este de datoria noastră profesională și etică, să îndrumăm copilul în cauză la un alt specialist, deoarece scopul nostru principal este găsirea unei metode de dezvoltare individuală personalizată. Pentru a duce la bun sfârșit acest obiectiv, este esențială o cunoaștere de ansamblu permanentă a noutăților și posibilităților apărute în domeniile conexe.

În perioada 23-24 noiembrie, la Casa Meșteșugarilor, sunt așteptați toți specialiștii și părinții doritori de cunoaștere, la un eveniment inovativ al cărui scop este prezentarea noilor metode de abilitare și reabilitare a copiilor, terapii accesibile în județele Satu Mare, Maramureș, Bihor, Sălaj și Cluj. Pe durata celor două zile, specialiști din țară și străinătate vor prezenta celor interesați 12 metode și direcții noi apărute în domeniu. Fiecare discurs va fi însoțit de o masă rotundă coordonată de un moderator.

Participarea la eveniment este gratuită. Toți cei interesați sunt rugați să se înscrie prin completarea următorului formular: https://goo.gl/forms/n0jWIasVD15K1gui2