Köszönjük az élménybeszámolót!
Nagyon örülünk, hogy Noel ilyen ügyesen fejlődik és örülünk, hogy ehhez a folyamathoz mi is hozzátehetjük a tudásunkat!

Beszámoló:

Eltelt ismét egy három hetes rehabilitációs időszakunk a romániai Scheffler intézetben. Noel mindenkit meglepett ügyességével.
A gyógypedagógus elámult azon, hogy mennyit változott a kifejezőkészsége a kezdetek óta. Június elején még csak a magánhangzókat gyakoroltuk és ezúttal már az összetett szavak is megjelentek. Bár a kiejtés nem a legtökéletesebb, de érthető. A tornákon is remekelt Noel. Egyre inkább tetszik neki a felállás. Már önmagától is próbálkozott vele, hiszen rájött, hogy akkor mennyivel magasabb tornyot tud építeni. Nagyon hosszú ez a három hét, az esték mindig a legnehezebbek, hiszen hiányoznak neki az otthoniak. Apa és tesó is. Napközben is, mikor egy kis szünetünk van, az udvaron is próbálja keresni őket. Kiabál nekik. Szerencsére sokat nem unatkozunk, mert mindig van valamilyen foglalkozás és Sára barátnőnkkel is találkoztunk. Noel nagyon szereti Sárit. Az egyik kislánybarátja, aki közel áll hozzá. Nagyon cukik ám együtt.
Letelt tehát ez a kemény 3 hét, de már meg is érkeztünk Budapestre, hiszen nemsokára Zolgensma kontroll, lesz pár új vizsgálatunk, aminek az eredményeit már nagyon várom. Na és persze ide már apa is jön.