Idén rendhagyó módon, kicsiket és nagyokat egyaránt megszólitó programsorozattal szeretnénk a koraszülöttek világnapjának kellő figyelmet szentelni.
Azt az utat választottuk, hogy idén nemcsak a koraszülött babákat nevelő családokhoz szólunk, hanem szeretnénk közösségi élményt adni és teremteni nekik.
Igy olyan rendezvénysorozatot szervezünk (nov 24-26 között), ahol korababás és nem korababás szülők együtt közösen tanulhatnak, gyermekeik pedig közösen játszhatnak és közösen érezhetik jól magukat.
Hamarosan jelentkezünk a rendezvénysorozat hivatalos plakátjával, de addig engedjétek meg, hogy kis betekintőt adjunk a programkba:
– előadásokat hallgathatunk meg, melyek kifejezetten a szülői szerep illetve ennek nehézségei, kihivásai köré fonódnak – meghivottjaink Otilia Mantelers és Bojti Andrea.
– közösen játszhatunk, ügyeskedhetünk és szórakozhatunk különböző gyerekprogramokon – találkozhattok az Aranykapú Kulturális Egyesülettel kézműves foglalkozásaival, a Brighella Szbb és a Spiriduși bábszinház bábelőadásaival, valamint továbbá a jó hangulatért Ella Bella és az Alma Együttes gondoskodik majd.
Gondoljunk idén ilyen rendhagyó módon a koraszülött babákra és családjaikra és gyertek el minél többen hogy sok jókedvű és mosolygós babával és kisgyerekkel találkozhatunk majd a rendezvényeinken!