Intenzív hetek 6-7 éves korosztály számára

Intenzív hetek 6-7 éves korosztály számára

Az iskolai beválás és sikeresség egyik fontos feltétele az alapképességek, készségek megfelelő fejlettsége, mindezek mellett fontos az, hogy a gyerekek megtanuljanak együttműködni a kortársakkal és pedagógusokkal egyaránt. Az intenzív hetek alkalmával az említettek fejlesztését, ügyesítését tűztük ki célul.

A tevékenységek tömbösített formában zajlanak, ami azt jelenti, hogy egy héten át napi 3-4 fejlesztésen vehet részt a gyerek.

A fejlesztések egyénreszabottak, figyelembe vesszük a gyerekek fejlettségi szintjét és ennek megfelelően állítjuk össze a terápiás célokat.  E hetek folyamán változatos tevékenységeket, terápiákat biztosítunk a gyerekeknek, részt vehetnek hidroterápián, kognitív fejlesztésen (okosítás) és szenzomotoros fejlesztésen.

Mindezek elősegítik majd a jobb iskolai beválást, ezáltal a gyermekeket sok iskolai kudarctól megóvhatjuk.

 

Fontos tudnivalók!

  • csak a Központ szolgáltatásait igénybe vevő gyerekek számára elérhető program
  • az intenzív hetekre korlátozott számú helyet tudunk biztositani, ezért a részvétel jelentkezéshez kötött
  • minden jelentkezést a gyerek esetfelelőse bírál el, annak függvényében, hogy indokolt e vagy sem a gyerek számára és a megfelelő korcsoportba jelentkezett-e
  • az aktuális időpontokat meghirdetjük, kérjük figyeljék hirdető felületeinket (általában vakációk idején) , ahol minden részlet aktuálisan fel lesz tüntetve